WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

  
  

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.Joomla Extensions powered by Joobi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Op vrijdagavond 29 december  bezochten vele bezoekers het midwinterconcert in de sfeervolle Dorpskerk aan de Kerklaan. Jonge zeer succesvolle laureaten van het Prinses Christina Concours traden er traditioneel op. Organisator Marja Smit had deze keer o.m. de zusjes Maria Eugenia Pedano (14 jaar!!), Anuschka Pedano in de aanbieding. Maria speelt hobo en samen met haar zusje die altviool speelt, stalen ze de show. Bijzonder spectaculair was dat Maria ook met hetzelfde gemak chansons van Edit Piaf zong. En wat een stem heeft zij. Een multitalent dus.

Maar ook Floris Verweij op de vleugel liet o.m. in zijn begeleiding zien niet voor niets een winnaar van het Concours geweest te zijn. Wat een avond hebben de vele belangstellenden in de sfeervolle, met kaarsen verlichte kerk gehad dankzij deze bijzonder gelatenteerde jonge musici.

Vooraf speelde Hans van Haeften, oud-leerling van de Capelse muziekgetrouw op het fraaie orgel. Intussen volledig professional, verraste hij zijn gehoor met virtuoos orgelspel.

 

2017 12 29 WOP Midwinterconcert A.Kers 112

2017 12 29 WOP Midwinterconcert A.Kers 136

2017 12 29 WOP Midwinterconcert A.Kers 142

2017 12 29 WOP Midwinterconcert A.Kers 163