WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

  
  

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.Joomla Extensions powered by Joobi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Op vrijdagavond 29 december  bezochten vele bezoekers het midwinterconcert in de sfeervolle Dorpskerk aan de Kerklaan. Jonge zeer succesvolle laureaten van het Prinses Christina Concours traden er traditioneel op. Organisator Marja Smit had deze keer o.m. de zusjes Maria Eugenia Pedano (14 jaar!!), Anuschka Pedano in de aanbieding. Maria speelt hobo en samen met haar zusje die altviool speelt, stalen ze de show. Bijzonder spectaculair was dat Maria ook met hetzelfde gemak chansons van Edit Piaf zong. En wat een stem heeft zij. Een multitalent dus.

Maar ook Floris Verweij op de vleugel liet o.m. in zijn begeleiding zien niet voor niets een winnaar van het Concours geweest te zijn. Wat een avond hebben de vele belangstellenden in de sfeervolle, met kaarsen verlichte kerk gehad dankzij deze bijzonder gelatenteerde jonge musici.

Vooraf speelde Hans van Haeften, oud-leerling van de Capelse muziekgetrouw op het fraaie orgel. Intussen volledig professional, verraste hij zijn gehoor met virtuoos orgelspel.

 

2017 12 29 WOP Midwinterconcert A.Kers 112

2017 12 29 WOP Midwinterconcert A.Kers 136

2017 12 29 WOP Midwinterconcert A.Kers 142

2017 12 29 WOP Midwinterconcert A.Kers 163

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Door het WOP worden voor alle wijkbewoners en andere belangstellenden minimaal 4 maal per jaar in de eigen wijk openbare bijeenkomsten georganiseerd.

 • Donderdag 8 maart 2018
 • Woensdag 13 juni 2018
 • Donderdag 20 september 2018
 • Donderdag 29 november 2018

 

 

Meld je voor het ontvangen van uitnodigingen aan op het home-scherm onder "WOP Digitaal". Je ontvangt dan ongeveer 2 weken voor aanvang de uitgebreide agenda en de notulen van de vorige bijeenkomst.

Spelregels

 • Alle bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur.
 • Ook de wijkwethouder is aanwezig. Spreekuur van de wijkwethouder vindt plaats van 19.00 uur tot 20.00 op dezelfde locatie, na telefonische afspraak via telefoonnummer 010 – 2848238.
 • Van de bijeenkomst wordt een verslag gemaakt.
 • Alle verslagen en uitnodigingen worden in principe per email verspreid.
 • U kunt op de verzendlijst komen door u in te schrijven in de linkerkolom op deze pagina.
 • In voorkomende gevallen kunt u – na overleg met het bestuur – vragen om een papieren afschrift per post.
 • In principe komt de voorzitter van iedere bijeenkomst uit de eigen wijk

 

Wijkwethouder: dhr. Dick van Sluis

Gebiedsregisseur: dhr. Werner Kasten