WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

De Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering nodigt u graag uit voor het

LUNCHCONCERT

dat plaatsvindt op

donderdag 8 oktober 2015 in het Isala theater

met het

TRIO ROSSO

Lisette Carlebur - viool, Chieko Donker Duyvis - cello en Xenia Evers - piano

In 2002 zijn de concerten door de Werkgroep Muziek gestart, 138 concerten zijn intussen gepasseerd en nog steeds zijn ze even succesvol! U kunt ook op 8 oktober weer genieten van de jonge toptalenten van het Prinses Christina Concours. Het TRIO ROSSO zal in wisselende samenstelling optreden. Het programma is nog niet bekend, maar bevat zeker weer prachtige klassieke werken. Het Trio heeft diverse prijzen gewonnen, o.a. - uiteraard -  bij het Prinses Christina Concours. Ook hebben de jonge dames afzonderlijk en als duo prijzen gewonnen, masterclasses gevolgd bij beroemdheden, voor de radio opgetreden en met leden van het Concertgebouworkest samengespeeld, concerten gegeven in belangrijke zalen etc. etc. Lisette en Chieko zitten nog op het VWO/Gymnasium en volgen daarnaast lessen aan de Jong Talent-afdeling van het conservatorium van Amsterdam,  Xenia is derde jaars bachelorstudent aan het conservatorium van Amsterdam.

Helaas ontkomen wij niet aan het doorvoeren van een prijsverhoging voor de kaarten van de lunchconcerten. Het WOP-Middelwatering zag zich genoodzaakt het budget voor de concerten te verlagen in verband met nieuwe initiatieven, waarvoor ook geld nodig was en het Prinses Christina Concours kondigde voor het eerst sinds 2002 een prijsverhoging aan voor bemiddelingskosten. Toch willen wij proberen deze lunchconcerten voor iedereen toegankelijk te houden. Besloten is de prijs voor de komende lunchconcerten te verhogen naar € 3,- p.p., incl. garderobe en ook nog steeds een kopje koffie of thee na afloop. Maar…deze lage prijs kan alleen gehandhaafd worden als daarnaast degenen die meer kunnen missen voor deze concerten de in de foyer opgestelde “schatkist” gul vullen met een vrijwillige bijdrage. Voor 2016 zal dan nader bekeken worden of de huidige prijs gehandhaafd kan worden.

Het concert is van 12.45 – 13.25 uur.

Het theater is open van 12.15 – 13.50 uur. Kaarten á € 3,- incl. koffie/thee na afloop zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater. U kunt ook kaarten bestellen via www.isalatheater.nl., maar dan komt er per kaart € 0,90 reserveringskosten bij. Meer info: zie www.isalatheater.nl

Om alvast in uw agenda te zetten:

De data van de volgende concerten zijn: do. 19 november, vr. 18 december, zo. 14 februari, vr. 18 maart, do. 21 april en do. 26 mei.

Bezoekers

Vandaag55
Gisteren77
Deze week358
Deze maand1750
Totaal223882

26 februari 2021

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.

Beschikbare mailinglijsten:

Ik stem ermee in mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, verwerken, opslaan en gebruiken in verband met de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons om spam te voorkomen en vul de uitkomst van de som in!

captcha

() Verplichte velden

Information

×