WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

Op donderdag 3 december 2020 organiseert het WOP Middelwatering in plaats van de algemene WOP bijeenkomst een digitaal vragen uurtje.

De aanvang van dit vragenuurtje is 20.00 uur.

Vooraf aanmelden is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 01 december

Geeft u bij uw aanmelding aan waarover u vraag gaat en aan wie u deze vraag wilt stellen. Zo kunnen wij zorgdragen dat de juiste personen aanwezig zijn om uw vraag te kunnen beantwoorden.  Als u een vraag heeft specifiek voor de wijkwethouder geef dit dan ook aan.

U ontvangt uiterlijk 3 december in de ochtend een link waarmee u toegang heeft tot de digitale overlegruimte.

Wij zijn ook bezig een nieuwsbrief te maken en deze zal naar verwachting half december digitaal naar u worden verstuurd en ook op onze website terug te vinden zijn.

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van WOP Middelwatering

Bezoekers

Vandaag0
Gisteren74
Deze week74
Deze maand927
Totaal242420

18 januari 2022

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.

Beschikbare mailinglijsten:

Ik stem ermee in mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, verwerken, opslaan en gebruiken in verband met de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons om spam te voorkomen en vul de uitkomst van de som in!

captcha

() Verplichte velden

Information

×