WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

Gezocht vrijwilligers voor

en

een aankondiging van een buurtactie energiebesparing

2020 01 29 energiebesparing

Beste bewoner(s) van de wijk Middelwatering,

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om een buurtactie Energiebesparing, die we in februari 2020 houden in uw buurt, tot een succes te maken. Met deze buurtactie helpen we bewoners om de energierekening omlaag te krijgen en tegelijk het wooncomfort te verbeteren.

Wat doet u als vrijwilliger?
Als vrijwilliger helpt u mee om uw buren enthousiast te maken voor het verduurzamen van hun woning. Bijvoorbeeld door mee te helpen met de organisatie van een informatieavond of uw buren te begeleiden bij het uitzoeken van duurzame maatregelen. Van tevoren vertellen wij u alles wat u moet weten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u eraan wilt besteden.

Buurtactie Energiebesparing
In januari versturen wij bewoners van een aantal buurten in Middelwatering een uitnodiging voor de informatieavond in februari 2020. Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over de collectieve inkoopactie voor o.a. spouw-, vloer- en dakisolatie, dubbel glas, zonnepanelen en warmtepompen.

Aanmelden
Helpt u ons mee met de buurtactie in Middelwatering? Of heeft u nog vragen? Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over verduurzamen, kunt u terecht op www.duurzaamcapelle.nl en www.energiecollectiefcapelle.nl.

2020 01 29 energiebesp logo

Bezoekers

Vandaag72
Gisteren52
Deze week72
Deze maand925
Totaal242418

17 januari 2022

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.

Beschikbare mailinglijsten:

Ik stem ermee in mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, verwerken, opslaan en gebruiken in verband met de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons om spam te voorkomen en vul de uitkomst van de som in!

captcha

() Verplichte velden

Information

×