WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

Op donderdag 9 mei hield het WOP-Middelwatering in De Fluiter een algemene vergadering (bewonersbijeenkomst). Zoals gebruikelijk was de zaal goed bezet. Naast het huishoudelijke gedeelte was er een beknopte terugkoppeling door Wijkwethouder Ans Hartnagel van het gesprek met het College op de vorige Wop-vergadering. Zodra de informatie ook op schrift beschikbaar is, zal die gepubliceerd worden op onze site.

Verkeerskundigen van de gemeente hielden een boeiend betoog over de overwegingen die ten grondslag liggen aan het beleid van de gemeente op dit gebied. Duidelijk werd aangetoond dat het heel moeilijk is alle wensen en eisen met elkaar te verenigen in een goed wegenplan. Er wordt gewerkt aan een schriftelijke samenvatting van het verhaal van de deskundigen. Ook hiervoor geldt dat dit op de website komt, zodra we het hebben ontvangen.

 

Bezoekers

Vandaag50
Gisteren47
Deze week205
Deze maand1283
Totaal221556

21 januari 2021

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.

Beschikbare mailinglijsten:

Ik stem ermee in mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, verwerken, opslaan en gebruiken in verband met de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons om spam te voorkomen en vul de uitkomst van de som in!

captcha

() Verplichte velden

Information

×