WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

Geachte mevrouw/mijnheer,

Hiermee nodigen wij u uit voor de speciale Algemene vergadering (bewonersbijeenkomst) van het WOP Middelwatering op donderdag 7 februari 2019.

Locatie: Buurtcentrum De Fluiter, Wiekslag 3, Capelle aan den IJssel

Aanvang: 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur)

In de bijlage van deze uitnodiging vindt u de volgende stukken:

Wijkwethouder Ans Hartnagel houdt vóór de vergadering spreekuur. Als u hiervan gebruik wilt maken dient u dat van tevoren te melden bij zijn secretaresse: 010 – 2848232. Voor het spreekuur van onze wijkagenten hoeft u geen afspraak te maken.

Waarom een speciale WOP-vergadering?

In januari en februari gaat het College op bezoek in alle wijken van Capelle aan den IJssel om het gesprek aan te gaan met Capellenaren. Het College wil dat graag tijdens een WOP-vergadering doen en dat vindt het bestuur een goed idee!

Het College is geïnteresseerd in uw mening: Wat kan beter, anders of wat gaat juist goed, in uw straat, buurt, wijk en in de stad. Het mag over allerlei onderwerpen gaan: zorg, onderwijs, buitenruimte, sport, veiligheid, leefbaarheid, werk, verkeer en vervoer. Uw vragen, opmerkingen en suggesties zijn goud waard voor het College.

Ter vergadering hoort u hoe het gesprek met het College precies georganiseerd wordt. Graag houden we rekening met de ervaring die al eerder in WOP-vergaderingen van andere wijken is opgedaan.

Eén ding is zeker: U krijgt alle gelegenheid gehoord te worden en daarom wordt het grootste deel van de beschikbare tijd van de WOP-vergadering hiervoor gebruikt. Voorafgaand aan het gesprek is er een beknopte agenda waarin de normale zaken van een WOP-vergadering aan de orde komen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van het WOP-Middelwatering.

P.S. Mocht u verhinderd zijn, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekers

Vandaag56
Gisteren77
Deze week359
Deze maand1751
Totaal223883

26 februari 2021

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.

Beschikbare mailinglijsten:

Ik stem ermee in mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, verwerken, opslaan en gebruiken in verband met de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons om spam te voorkomen en vul de uitkomst van de som in!

captcha

() Verplichte velden

Information

×