WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

Filter
 • “Storing! Even geduld aub ….”
   
  Op donderdagavond 19 mei organiseren de Stichting Vrienden van het Afasiecentrum en het Hersenletselcentrum (HLC) Rotterdam Rijnmond in genoemd theater een thema-avond over niet aangeboren hersenletsel (NAH). Het programma bestaat uit een muzikale en creatieve intro, een inhoudelijke lezing en een film met na de pauze een paneldiscussie, workshops en stands waarin beleidsmaker, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en beroepskrachten zitting hebben en waaraan ook het publiek actief kan deelnemen.
   
  Waarom?
  Met deze thema-avond willen HLC en de Vrienden van het Afasiecentrum bijdragen aan de onderlinge zorg voor elkaar van de inwoners en aan een goed ‘samenspel’ tussen formele en informele zorg en ondersteuning in de toekomst.
  HLC Rotterdam Rijnmond wil daarbij als onafhankelijk ‘loket’, vraagbaak en organisator van zorg en diensten in de regio, aandacht vragen voor het toenemend aantal (vooral) jongeren met NAH. Voor hen en voor hun vaak zwaar belaste mantelzorgers, is een begripvolle en ondersteunende leefomgeving van groot belang.
   
  Voor wie?
  Alle inwoners van Rotterdam Rijnmond worden in de gelegenheid gesteld om deze avond kosteloos bij te wonen. Uiteraard zolang er plaats is.
   
  Gratis, tenzij ……
  Aanmelden kan via de website www.hersenletselcentrum.com. De bevestiging van de inschrijving is tevens het toegangsbewijs.
   
  Om te voorkomen dat mensen een plaats reserveren, maar nog niet zeker weten of ze komen, brengen we achteraf 20 euro in rekening aan mensen die zich opgegeven hebben maar zonder dringende reden niet komen. Daarmee hopen we het aantal mensen op de reservelijst én het aantal lege plaatsen beperkt te houden.
   
  Stichting Vrienden van het Afasiecentrum
  Hersenletselcentrum Rotterdam Rijnmond
   
  Bijlagen:
 • Buurtcentrum de Fluiter aan de Wiekslag 3 is een actief buurtcentrum, centraal gelegen bij de Hoven, de Merellaan en de Wiekslag. Er wordt veel georganiseerd en de sfeer is goed. Vrijwilligers beheren het buurtcentrum, ontvangen bezoekers, zorgen voor koffie en thee, zetten alles klaar voor de activiteiten en zorgen ervoor dat mensen zich welkom voelen. Wij zijn dringend op zoek naar uitbreiding van het team beheerders en gastvrouwen: we zoeken mensen die het leuk vinden mensen te ontmoeten, die eigen initiatief tonen en de tijd hebben een paar uurtjes per week op de Fluiter actief te zijn.

  Ook zoeken wij vrijwilligers voor de Kinderclub: iedere woensdagmiddag worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen in de buurt. Het team voor deze goed bezochte activiteit willen wij heel graag uitbreiden met mensen die het leuk vinden om met kinderen om te gaan en activiteiten te doen als knutselen, koken, spelletjes e.d.

  Als u belangstelling heeft voor een beheerdersfunctie of deel wilt uitmaken van het Kinderteam dan kunt u contact opnemen met buurtcentrum De Fluiter, Wiekslag 3, telefoonnummer 0104519755 of emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U bent van harte uitgenodigd langs te komen om de sfeer te proeven en u aan te melden in het kantoor. We zien u graag!

Bezoekers

Vandaag109
Gisteren246
Deze week1484
Deze maand3574
Totaal156770

15 december 2018

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.Joomla Extensions powered by Joobi