WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

Filter
  • Buurtcentrum de Fluiter aan de Wiekslag 3 is een actief buurtcentrum, centraal gelegen bij de Hoven, de Merellaan en de Wiekslag. Er wordt veel georganiseerd en de sfeer is goed. Vrijwilligers beheren het buurtcentrum, ontvangen bezoekers, zorgen voor koffie en thee, zetten alles klaar voor de activiteiten en zorgen ervoor dat mensen zich welkom voelen. Wij zijn dringend op zoek naar uitbreiding van het team beheerders en gastvrouwen: we zoeken mensen die het leuk vinden mensen te ontmoeten, die eigen initiatief tonen en de tijd hebben een paar uurtjes per week op de Fluiter actief te zijn.

    Ook zoeken wij vrijwilligers voor de Kinderclub: iedere woensdagmiddag worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen in de buurt. Het team voor deze goed bezochte activiteit willen wij heel graag uitbreiden met mensen die het leuk vinden om met kinderen om te gaan en activiteiten te doen als knutselen, koken, spelletjes e.d.

    Als u belangstelling heeft voor een beheerdersfunctie of deel wilt uitmaken van het Kinderteam dan kunt u contact opnemen met buurtcentrum De Fluiter, Wiekslag 3, telefoonnummer 0104519755 of emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U bent van harte uitgenodigd langs te komen om de sfeer te proeven en u aan te melden in het kantoor. We zien u graag!

Bezoekers

Vandaag36
Gisteren62
Deze week36
Deze maand2420
Totaal187247

19 augustus 2019

WOP Digitaal

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.

Beschikbare mailinglijsten:

WOP bijeenkomsten:
Geregistreerden krijgen een uitnodiging

WOP krant:
Geregistreerden krijgen de WOP krant

Ik stem ermee in mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, verwerken, opslaan en gebruiken in verband met de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons om spam te voorkomen en vul de uitkomst van de som in!

captcha

() Verplichte velden

×