WOP Middelwatering

Capelle aan den IJssel

  
  

Bezoekers

Vandaag149
Gisteren218
Deze week1034
Deze maand3341
Totaal149978

17 november 2018
by acls us

Laatste nieuws

Filter
 • Uw wooncomfort verbeteren én op uw energierekening besparen?

  Kom dan naar de informatiebijeenkomst ‘Energiebesparing Merelwijk / Merellaan Oost - Wiekslag’ op 11 februari a.s. om 19.15 uur in de Elimkerk, Merellaan 346.

  Op de bijeenkomst krijgen woningeigenaren informatie over energiebesparende maatregelen die u in uw woning kunt aanbrengen. En, hoeveel u hiermee kunt besparen op uw energierekening. De besparingen kunnen oplopen tot meer dan € 1.000,- per jaar!

  Collectieve inkoopactie

  Ook krijgt u informatie over de collectieve inkoopactie voor o.a. spouw- , vloer- en dakisolatie, het vervangen van de oude ketel door een HR-ketel, dubbel glas en zonnepanelen.

  Programma

  De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Capelle aan den IJssel in samenwerking met het Energie Collectief Capelle (ECC), de Woonwijzerwinkel en de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk en Merellaan Oost - Wiekslag.

  19.15 uur - Ontvangst met koffie/thee
  19.45 uur - Welkom en toelichting door het bestuur
  20.00 uur - Bijwonen sessie over isolatie of zonnepanelen door Woonwijzerwinkel (keuze)
  20.30 uur - Pauze met één op één advies
  20.45 uur - Bijwonen sessie over isolatie of zonnepanelen door Woonwijzerwinkel (keuze)
  21.15 uur - Eén op één advies

  Meer informatie?

  Kijk op www.woonwijzerwinkel.nl/gemeente/capelleaandenijssel. Meer informatie vindt u ook op www.merelwijk.nl en www.merellaan.nl, of neem contact op met Dick Biesta van het Energie Collectief Capelle op telefoon 010-4517746.

  Wij adviseren u graag over hoe u een comfortabele en energiezuinige woning kunt realiseren. Goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee!

  Tot ziens op 11 februari!

 • Neem je Valentijn mee naar dit feestelijke concert met laureaten van het Prinses Christina Concours.

  Florian Verweij (piano), Sander de Jong (tenor), en het Ravel Trio (Mirna Ackers - dwarsfluit, Lotus de Vries - altviool , Oxana Thijssen -harp).

  Florian, Sander, Mirna, Lotus en Oxana studeren alle vijf aan het Conservatorium van Amsterdam, wonnen diverse prijzen, o.a. bij het Prinses Christina Concours en volgden masterclasses bij beroemde musici. Zij geven regelmatig concerten, ook in grote zalen zoals het Concertgebouw als solist of in kamermuziekverband. Florian zit daarbij nog op het gymnasium, maar maakte toch al een concerttour door Canada en de Verenigde Staten. Mirna studeert naast dwarsfluit Muziekwetenschappen aan de universiteit van Amsterdam. 

  Het programma is nog niet bekend, maar zal vol afwisseling zijn. 
  Kaarten kosten € 8,- , incl. koffie of thee met gebak (!) in de pauze. 

  Plaats: Isala theater

  Datum: zondag 14 februari 2016

  Tijd: 14:00 - 16:00 uur 

 •  

  Het is voor het seizoen 2016 onder voorwaarden nog mogelijk om gratis een stuk tuin in gebruik te krijgen op het Stadslandbouwproject aan de Rubenssingel.

  Laat snel weten als je interesse hebt.

  Stuur je adresgegevens en telefoonnummer met je motivatie naar: tuinrubenssingel@outlook.com

 • Buurtcentrum de Fluiter gaat weer een actief nieuwjaar tegemoet: er wordt weer een uitgebreid aanbod van leuke en nuttige activiteiten georganiseerd voor en door buurtbewoners.

  Wij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij kunnen helpen: iedereen die een goed idee heeft en een plek zoekt om dit idee ten uitvoer te brengen, of mensen die het leuk vinden dingen te organiseren of te begeleiden kunnen zich aanmelden bij buurtcentrum de Fluiter, telefoonnummer: 010-4519755 of via mail, buurtcentrumdefluiter@gmail.com.

  We zijn specifiek op zoek naar mensen die deel uit willen maken van het team voor de Huiswerkbegeleiding: op dinsdagmiddag worden kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben voor hun schoolwerk begeleid door een enthousiast, heel zelfstandig draaiend team. Er is helaas een wachtlijst ontstaan!

  Bovendien zoeken wij organisatoren die in de activiteitencommissie activiteiten kunnen organiseren. Hierin kunnen zij hun eigen ideeën realiseren en andere vrijwilligers ondersteunen bij het organiseren van leuke plannen.

  De Fluiter is een prettig buurtcentrum, waar ontzettend veel gebeurt: het is er gezellig druk en er zijn veel leuke vrijwilligers actief. U valt in een warm nest als u besluit u aan te melden: als dat geen goede start van het nieuwe jaar is !?

   

  Erica Gijzendorffen

  Bestuurssecretaris buurtcentrum De Fluiter

Blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen in uw wijk en buurt. Meld u hier aan voor de WOP Krant en de uitnodigingen en verslagen van de WOP bijeenkomsten.Joomla Extensions powered by Joobi